husk dansktop 3. juni i Gl. Skørping

27. maj 2018

DANSKTOP KONCERT I GL. SKØRPING

SØNDAG D. 3-6-2018

KL. 12:00-17:00.

Entre' kr. 50,-

 

I 2017 lavede vi for første gang en udendørs koncert under navnet ”Dansktop i Gl. Skørping”. Kunstnerne deltog gratis, da de syntes, at det var et godt initiativ og fordi, at der er meget få steder der arrangerer koncerter med denne folkelige genre. Ordet ”Dansktop” er forbundet med mange fordomme og anses af mange for at være underlødig musik. Vi har valgt at bruge denne titel, fordi det, for os, står for indbegrebet af folkelighed. Og det vi ønsker er, at skabe en glad og hyggelig eftermiddag, forhåbentlig med godt vejr, hvor alle kan komme og høre musik, drikke en øl eller sodavand, få kaffe og kage, spise en pølse og forhåbentlig også synge med på de velkendte sange.

 

Kunstnerne i år er: Peter og Lindy Aldahl, Lene Holme og Per Musik, Bo Young (Jodle Birges søn), En hyldest til John Mogensen og Kalle Klister Band med Maria Rosenbak Jensen, som vil spille et udvalg af de gode kendte dansktop hits, som vi alle kender og kan synge med på..

 

Sidste år var arrangementet gratis, men da vi gerne vil gøre dette arrangement til en fast tradition, er det nødvendigt, at vi får nogle penge at gøre med, så kunstnerne ikke igen i år skal spille gratis. Entreen bliver i år kr. 50,-, som jo nærmest er et symbolsk beløb. Beløbet vil blive opkrævet i salgsvognen, hvor man får udleveret et armbånd.

 

Som noget nyt i år, vil vi give lokale amatører lejlighed til at prøve at stå foran et større publikum, så de kan lære, ”at komme ud over scenekanten”.

 

Vi håber selvfølgelig på godt vejr og at rigtig mange vil støtte op om arrangementet igen i år, så vi kan gøre det til en festlig og hyggelig tradition.