Ungdommens Hjørne

Ungdommens Hjørne.

Hvad sker der for den yngre generation i Gl. Skørping. Ældre by, men med utallige udfoldelsesmuligheder for de yngste og lidt ældre indbyggere. Børnehaven mariehønen på Skørping Holmevejen tager sig kærligt af de yngste - langt fra farlige veje og midt i naturen.

Legepladsen ved Thranestudiet og den gamle præstegård er en perfekt tumleplads - i sikker afstand fra trafik - med bænke og borde, så hele familien kan nyde en fridag med børnene.

Sportspladsen foran den gamle skole - med fodboldmål, så mulighederne for at udfordre den ældre generation i byen er absolut til stede. Hobro kan, så hvorfor skulle Gl.Skørping ikke rykke op i divisonerne ligeså.

Skoven og cykelruterne byder på store oplevelser på 2-hjul, Eng, dyreliv og historie kan opleves uden at cyklen skal lastes på familiebilen.

Skulle der gemme sig en lille arkæolog i byen, så er området rigt på hemmelige skatte - blot gemt for at Du skal finde dem. Markerne gemmer på fantastiske oplevelser og opdagelser om den tid der er gået - tag blot ud og opdag verden - igen - i Gammel Skørping.

Den yngre hesteinteresserede vil finde rig mulighed for at dyrke hobbyen i Gammel Skørping. Kun kort fra landsbyen ligger Skørping Rideklub med opstaldingsmuligheder og ridehal. Området omkring landsbyen giver rig mulighed for at bevæge sig ud i den enestående natur sammen med hesten. Tag ud og nyd Birkeholm, sankt Hans bålpladsen - nyd stilheden ved det gamle savværk på Skørping Holme, nyd dyrene i de forhold, hvor de har bedst hjemme.

Og selvom landsbyen hedder GAMMEL Skørping, så er der absolut ikke meget oldnordisk over teknikken. Bredbånd Nord leverer lynhurtigt internet til husstandene, så her er der langt til udkantsdanmark, med mindre at man googler ordet på internettet :)

Velkommen til Gammel Skørping - Vi er glade for de nye og de gamle.

 

Velkommen til Gammel Skørping.